Béda révisi "Panglai"

43 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Nambihkeun cutatan)
m
 
==Kandungan Kimia==
Panglai mibanda sababaraha sanyawa kimia : minyak ''astiri'' (sineol, pinen), ''damar'', pati jeung tanin.<ref name="Hembing"/>
 
==Kagunaan jeung mangpaat==
 
==Referensi==
{{reflist|2}}
 
[[Kategori:Zingiberaceae]]
[[Kategori:Tutuwuhan ubar]]
[[Kategori:Beubeutian]]
[[Kategori : Tutuwuhan tropis ]]
2.850

éditan