Béda révisi "Kunyit"

4 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
|}}
 
'''Kunyit'''; ''jawawut''; ''Setaria italic'' nyaéta hiji tutuwuhan anu asalna tina kulawargga [[Poaceae]].<ref>KBBI: [http://kbbi.web.id/jawawut ''jawawut'']</ref> Mangrupa [[serealia]] sikina lalembut/ ([[milet]]) baheula jadi kadaharan utama ''/[[makanan pokok]]'' masyarakat [[Asia Timur]] ogé [[Asia Tenggara]] saméméh budidaya [[paré]] dipiwanoh.
 
Tutuwuhan ieu tayalian anu munggaran dibudidayakan di antara sarupaning milet jeung kiwari jadi milet anu pang legana dipelak di sakuliah dunya, ogé anu pangpentingna di Asia wétan.
2.850

éditan