Béda révisi "Paku tihang beureum"

m
taya kamandang éditan
(Narjamahkeun)
 
m
| authority = [[Robert Brown (botanist, born 1773)|R.Br.]]<ref name=PPGI/>
}}
[[Image:Silver Fern Koru2.JPG|thumb|upright|UnfurlingPucukna frondanu ofmuringkel kénéh ''[[Alsophila dealbata]]'' (silver fern)]]
 
'''''Paku tihang beureum ''''' ; ''Alsophila'' nyaéta hiji tutuwuhan paku anu asalna tina kulawarga [[Cyatheaceae]].<ref name=PPGI/> Éta ogé parantos dianggap bagéan tina genus ''Cyathea''. '' Alsophila '' ayeuna dipisahkeun sareng genera anu sanés dina kulawarga ''Cyatheaceae'' utamina dumasar kana [[Molékuler filogénetik | filogénetik molekular]].<ref name=PPGI/>
2.850

éditan