Béda révisi "Paku tihang beureum"

339 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
[[Image:Silver Fern Koru2.JPG|thumb|upright|Pucukna anu muringkel kénéh ''[[Alsophila dealbata]]'']]
 
'''''Paku tihang beureum ''''' ; ''Alsophila'' nyaéta hiji tutuwuhan paku anu asalna tina kulawarga [[Cyatheaceae]].<ref name=PPGI/> Éta ogé parantos dianggap bagéan tina genus ''Cyathea''. '' Alsophila '' ayeuna dipisahkeun sareng genera anu sanés dina kulawarga ''Cyatheaceae'' utamina dumasar kana [[Molékuler filogénetik | filogénetik molekular]].<ref name=PPGI/><ref name=“Heyne”>{{Cite book | title =DE NUTTIGE PLANTEN VAN NEDERLANDSCH-INDIË| first =K.| last =Heyne| publisher =RUYGROK & Co BATAVIA| location =Library New York Botanical Garden| year =1913| pages =151|url=https://archive.org/details/denuttigeplanten01heyn/page/26/mode/2up?view=theater|accessdate=(disungsi) 10 Mei 2021}}</ref>
 
 
==Ciri mandiri ==
2.850

éditan