Béda révisi "Cebreng"

23 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Ngabaladah)
 
m
}}
 
'''Cebreng'''; ''Gliricidia sepium'' nyaéta hiji tutuwuhan rungkun anu asalna tina kulawarga [[polong]] -polongan [[ Fabaceae]] alias [[Leguminosae]]. Remen dimangpaatkeun salaku pager hirup sareng pangihunan, rungkun atanapi tangkal leutik ieu mangrupikeun salah sahiji jenis ''legumosa'' anu mibanda kagunaan anu réa sagigireun tina ''[[lamtoro]]'' (''Leucaena leucocephala'').<ref name=rani>{{cite book|last=Rani Batish|first=Daizy|title=Ecological Basis of Agroforestry|publisher=CRC Press|date=2007|pages=44|isbn=1420043277|url=http://books.google.com/books?id=HsDrg48t4TkC&pg=PA44&dq=Gliricidia+sepium&lr=&sig=ACfU3U3ssAXprlBZ1kj3J9RsIqZgV4WNUA#PPA44,M1|accessdate=2008-09-26}}</ref>
 
==Ngaran séjén ==
2.947

éditan