Béda révisi "Saréngséng"

26 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
(narjamahkeun)
 
m
 
{{taxobox
|name = Saréngséng
|image = Pandanus caricosus kz2.jpg
|image_width = 300px
|image_caption =
2.926

éditan