Béda révisi "Citakan:Editprotected"

taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
<div id="editprotected" class="messagebox standard-talk" style="text-align: center;"><noinclude><!-- Yes it needs to be an id so it can be linked to --></noinclude><div style="margin: 5px;"> [[Image:Messagebox infoEmoji_u1f512.svg|left|40px]] '''Geus aya paménta pikeun ngédit atawa ngarobah [[Wikipedia:Kaca ieu diprotéksi|kaca nu diprotéksi]] ieu.''' <span class="plainlinks"><small>([{{fullurl:Special:Log|type=protect&page={{urlencode:{{SUBJECTPAGENAME}}}}}} protection log])</small></span><br />[[Template:Editprotected#Cara maké|Cara maké:]] Citakan ieu kudu dibarengan ku '''déskripsi husus''' nu patali jeung paméntana. Mangga geura [[Template:editprotected#Recommended action upon resolution|bolaykeun citakan ieu]] nalika paménta geus aya nu nguruskeun.
----
<small>Citakan ieu keur ménta parobahan kana eusi kaca ([[:Category:Wikipedia protected edit requests|paménta kiwari]]). Keur ménta supaya kaca diprotéksi atawa dibuka protéksina, mangga nyieun paménta di '''[[Wikipedia:Requests for page protection|paménta keur mrotéksi kaca]]'''.</small></div></div><center>{{{1|}}}</center>
Pamaké anonim