Béda révisi "Ciamis, Ciamis, Ciamis"

7 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
| nami dati2 = Ciamis
| nami kacamatan = Ciamis
| kalurahan = désa Kalurahan
| nami lurah =
| lega =
}}
 
'''Ciamis''' nyaéta salah sahiji désakalurahan di [[kacamatan]] Ciamis, [[Kabupatén Ciamis]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
<!--
3.608

éditan