Béda révisi "Jarum"

Taya parobahan ukuran ,  1 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
=== Jarum Akupuntur ===
[https://kliniktulangbelakang.com/akupuntur-kms-untuk-rehabilitasi-scoliosis-dan-nyeri-tulang-belakang/ Akupuntur] mangrupikeun terapi dimana jarum ipis dilebetkeun kana kulit dina titik-titik khusus dina awak anu dianggo pikeun ngubaran nyeri sareng ningkatkeun kasihatan umum. Akupuntur<ref>{{Cite web|url=https://kliniktulangbelakang.com/akupuntur-kms-untuk-rehabilitasi-scoliosis-dan-nyeri-tulang-belakang/|title=Akupuntur KMS untuk Rehabilitasi Scoliosis dan Nyeri Tulang Belakang|last=Varani|first=Dr Regina|website=https://kliniktulangbelakang.com/|language=en-US|accessdate=2021-0705-2724}}</ref> mangrupikeun téknik pangobatan Wétan anu parantos dikenal ku dunya médis.
 
==Galeri==
6

éditan