Béda révisi "Wikipédia"

65 bita dipupus ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
Wikipédia nyaéta énsiklopédi nu dijieun ngagunakeun software wiki. Hartina, singsaha waé dihaturan ilubiung, kalayan bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsiklopédina. Ieu proyék téh dimimitian [[15 Januari]] [[2001]], nu mangrupa divisi nirlaba ti Yayasan Wikimédia. Mun artikel tina sakumna basa digabungkeun, kiwari geus leuwih ti sajuta artikel, nu ampir satengahna dina [[basa Inggris]].
 
[[Wikipédia]] téh disusun dina rupa-rupa basa kalayan sipatna nembrak. Wikipédia Basa Sunda mimiti dilalanyahan bulan [[Maret]] [[2004]], anu tujuanana sangkan [[basa Sunda]] bisa ngungkulan jeung ngigelan kamajuan jaman. Mudah-mudahan mangpaat pikeun urang Sunda, sarta masarakat umumna.<blockquote><blockquote>ᮞᮥᮔ᮪ᮓ</blockquote></blockquote>
[[Kategori:Énsiklopédi]]
[[Kategori:Ramatloka]]
Pamaké anonim