Béda révisi "Citakan:Pondok"

m
Malikkeun éditan 182.1.200.155, diganti deui ka vérsi ahir ku Legobot
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Dikembalikan Éditan sélular Éditan wéb HP
m (Malikkeun éditan 182.1.200.155, diganti deui ka vérsi ahir ku Legobot)
Tag: Pengembalian
{{base-pondok}}{{#if:{{{kat|}}}||
|
|[[Gambar:Emoji_u1f604.svg|30px|link=]]}}
[[Kategori:taratas ngeunaan lambang nagara]]
<includeonly>
[[Kategori:Taratas|{{PAGENAME}}]]
</includeonly>
}}
 
<noinclude>
7.284

éditan