Béda révisi "Citakan:Hapus"

m
Nangtayungan "Citakan:Hapus": Vandalismeu kamalinaan ([Édit=Ngan pikeun kuncén] (tanpa wates) [Pindahkeun=Ngan pikeun kuncén] (tanpa wates))
m (Malikkeun éditan 182.1.196.185, diganti deui ka vérsi ahir ku Minorax)
Tag: Pengembalian
m (Nangtayungan "Citakan:Hapus": Vandalismeu kamalinaan ([Édit=Ngan pikeun kuncén] (tanpa wates) [Pindahkeun=Ngan pikeun kuncén] (tanpa wates)))
7.276

éditan