Béda révisi "Pajangjian Kalijati"

913 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Pajangjian Kalijati''' nyaéta hiji pajangjian anu dilakukeun antara Pamaréntah Hindia Walanda jeung Jepang di tanggal 8 Maret 1942 di Kalijati, Subang.<ref name=":0">{{Cite web|url=https://www.cnnindonesia.com/nasional/20210614141525-31-654074/perjanjian-kalijati-awal-mula-pendudukan-jepang-di-indonesia|title=Perjanjian Kalijati, Awal Mula Pendudukan Jepang di Indonesia|last=tim|website=nasional|language=id-ID|accessdate=2021-08-29}}</ref> Dina pajangjian Kal...
(Nyieun kaca anyar '''Pajangjian Kalijati''' nyaéta hiji pajangjian anu dilakukeun antara Pamaréntah Hindia Walanda jeung Jepang di tanggal 8 Maret 1942 di Kalijati, Subang.<ref name=":0">{{Cite web|url=https://www.cnnindonesia.com/nasional/20210614141525-31-654074/perjanjian-kalijati-awal-mula-pendudukan-jepang-di-indonesia|title=Perjanjian Kalijati, Awal Mula Pendudukan Jepang di Indonesia|last=tim|website=nasional|language=id-ID|accessdate=2021-08-29}}</ref> Dina pajangjian Kal...)
(taya bédana)
3.609

éditan