Béda révisi "Citakan:Pondok"

m
Malikkeun éditan 180.251.148.25, diganti deui ka vérsi ahir ku RXerself
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Dikembalikan
m (Malikkeun éditan 180.251.148.25, diganti deui ka vérsi ahir ku RXerself)
Tag: Pengembalian
{{base-stubpondok}}{{#if:{{{kat|}}}||
|
|[[File:Emoji_u1f603.svg|30px|link=]]}}{{#if:{{{kat|}}}||
<includeonly>
[[Kategori:Taratas|{{PAGENAME}}]]
7.284

éditan