Béda révisi "Citakan:Sub kaca dokuméntasi"

m
Malikkeun éditan 180.251.148.25, diganti deui ka vérsi ahir ku Uchup19
Tag: Dikembalikan
m (Malikkeun éditan 180.251.148.25, diganti deui ka vérsi ahir ku Uchup19)
Tag: Pengembalian
| type = notice
| style = margin-bottom:1.0em;
| image = [[File:Emoji_u1f4c4Edit-copy green.svg|40px|alt=|link=]]
| text =
'''Ieu téh [[Wikipédia:Sub kaca|sub kaca]] [[Wikipédia:Dokuméntasi citakan|dokuméntasi]] pikeun {{{1|[[:{{SUBJECTSPACE}}:{{BASEPAGENAME}}]]}}}'''.<br />Ngandung informasi pamakéan, [[Wikipédia:Katégorisasi|katégori]] katut eusi lianna nu lain mangrupa bagéan tina {{#if:{{{text2|}}} |{{{text2}}} |{{#if:{{{text1|}}} |{{{text1}}} |{{#ifeq:{{SUBJECTSPACE}} |{{ns:User}} |{{lc:kaca citakan {{SUBJECTSPACE}}}} |{{#if:{{SUBJECTSPACE}} |{{lc:kaca {{SUBJECTSPACE}}}} |artikel}}}}}}}} nu asli.
7.278

éditan