Béda révisi "Citakan:Sub kaca dokuméntasi"

m
Nangtayungan "Citakan:Sub kaca dokuméntasi": Vandalismeu kamalinaan ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates))
m (Malikkeun éditan 180.251.148.25, diganti deui ka vérsi ahir ku Uchup19)
Tag: Pengembalian
m (Nangtayungan "Citakan:Sub kaca dokuméntasi": Vandalismeu kamalinaan ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates)))
 
7.278

éditan