Béda révisi "Citakan:Pondok"

←Ngabolaykeun révisi 617681 ku Haikal FK 1705 (Obrolan)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Dikembalikan
(←Ngabolaykeun révisi 617681 ku Haikal FK 1705 (Obrolan))
Tag: Bedo Dikembalikan
<!--
----
[[Image:Nulis.jpg|28px|left]]''Artikel ieu mangrupa [[taratas]], perlu disampurnakeun. LamunUpami barayasadérék nyahouninga leuwihlangkung jeropaos ngeunaanperkawis ieu, dibagéadihaturan pikeunkanggo ngalengkepan.''
----
 
1.828

éditan