Béda révisi "Kararanggé"

Taya parobahan ukuran ,  7 bulan yang lalu
m
Kumincir mindahkeun kaca Kararangge ka Kararanggé: e -> é
(Nyieun kaca anyar {{Short description|Genus sireum}} {{Automatic taxobox | fossil_range = {{fossilrange|47|0}} Éosin – Kiwari | image = Red Weaver Ant, Oecophylla smaragdina.jpg | image_caption = Sireum kararanggé (''Oecophylla smaragdina'') pagawé (India). | image2 = Red Weaver Ant, Oecophylla longinoda.jpg | image2_caption = Sireum kararanggé (''Oecophylla longinoda'') pagawé (Tanzania) | display_parents = 2 | parent_authority = Emery, 1895 | taxon = Oecophylla | auth...)
Tag: suntingan sumber
 
m (Kumincir mindahkeun kaca Kararangge ka Kararanggé: e -> é)
 
11.890

éditan