Béda révisi "Kararangge"

21 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
Kumincir mindahkeun kaca Kararangge ka Kararanggé: e -> é
(Kumincir mindahkeun kaca Kararangge ka Kararanggé: e -> é)
 
(taya bédana)
11.865

éditan