Béda révisi "Karajaan Gabungan Britania Raya jeung Irlandia Kalér"

m
Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Karajaan Ngahiji
m (Robot: Fixing double redirect)
m (Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Karajaan Ngahiji)
Tag: Alihan anyar
 
#ALIH [[Karajaan Ngahiji]]
#redirected [[Britania]]
17.474

éditan