Géométri bal: Béda antarrépisi

11 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
*[http://www.navigation-spreadsheets.com/navigation_triangles.html Spreadsheets Navigasi: Navigasi Juru tilu]
*[https://sourceforge.net/projects/sphaerica/ Sphaerica - parangkat lunak géometri pikeun pangwangunan di luhureun bal]
{{pondok}}
{{Authority control}}
 
Pamaké anonim