Béda révisi "Kalimantan Kalér"

15 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
(Bot: Ngaganti Emblem_of_North_Kalimantan.png ku Coat_of_arms_of_North_Kalimantan.png)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
| image_alt =
| image_caption =Ti kénca luhur ka katuhu : [[Bandar Udara Juwata]], Walungan Nagara, Monumén Perjuangan, Air terjun Idaman, [[Stadion Palaran]].
| image_flag = Flag of North Kalimantan.pngsvg
| image_seal = Coat of arms of North Kalimantan (2021 version).pngsvg
| seal_size =
| seal_alt =
637

éditan