Béda révisi "Rusia"

1 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
 
|footnotes =<sup>1</sup> Réngking dumasar data IMF April 2006
}}
'''Féderasi Rusia''' ([[Basa Rusia]]: Росси́йская Федера́ция, [[Alih aksara]]: ''Rossiyskaya Federatsiya''){{Audio|Ru-Rossiyskaya Federatsiya Rossiya.ogg|kupingkeundéngékeun}}, atawa '''Rusia''' (Basa Rusia: Росси́я, alih aksara: ''Rossiya''), nyaéta hiji nagara anu ngampar ti [[Éropa]] nepi ka [[Asia]]. ku sabab wilayahna nu lega, kira-kira 17.075.400&nbsp;km², Rusia téh mangrupa salah sahiji nagara panggedéna. Wilayahna kurang leuwih dua kali wilayah [[Républik Rahayat Tiongkok]] (Tiongkok; RRC), [[Kanada]] atawa [[Amérika Sarikat]].
 
== Tumbu kaluar ==
1.828

éditan