Béda révisi "Portal:Panglawungan"

Taya parobahan ukuran ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: suntingan sumber
Tidak ada ringkasan suntingan
|-
|
[[Wikipédia]] téh mangrupa [[énsiklopédi]] '''sakaligus''' masarakat [[wiki]]. Anjeun bisa [[Wikipédia:Cara ngédit kaca|ngédit]] artikel dina Wikipédia ayeuna kénéh. Cobi lenyepan kumaha carana sumbangsih dina kaca [[Pitulung:Ngédit|tutorial]] (atawa sakadar uulinan dina [[Wikipédia:Kotrétan|kotrétan]]). Pikeun wawaran nu leuwih lengkep, kirimkeun koméntar anjeun dina '''[[Wikipedia:Sawala|Sawala]]''', baca diréktori [[Pitulung:Eusi|pitulung]] sarta kaca ngeunaan [[Wikipedia:Kawijakan|kawijakan]], atawa bisa ogé badami jeung para [[Wikipédia:Wikipédiawan|Wikipédiawan]] (''[[:en:Wikipedia:Wikipedians|Wikipedian]]'') séjén. ManggaSok, tong asa-asa ngadamelnyieun [[Special:Userlogin|rekeningrékening]] ([[Wikipedia:Kauntungan boga rekening|naon mangpaatna?]]).
|}
----
*10. Artikel [[Bruno_Apitz]] ngajejegan jumlah artikel ka 50.000.
===April 2019===
*WikiNusantara 2019 lumangsung di [[Yogyakarta]] ping 27-28 April 2019. Ieu mangrupa konférénsi skala nasional munggaran di [[Indonésia]]. Dina konférénsi ieu, hadir kontributor sadayakabéh proyék Wikimédia Indonésia.
 
===Séptémber 2017===
*Dibuka saémbara [[Wiki Sabanda II]] rintakan kadua.
*[[Pamaké:Dinototosugiarto|Dinototosugiarto]] jadi jawara [[Wiki Sabanda II]] rintakan kahiji kalayankalawan dilélérdibéré hadiah laptop sapuratina.
 
===Agustus 2017===
===Mei 2016===
*12: Jumlah artikel nepi kana '''19.000''' artikel dina artikel [[Caplak]] nu dikontribusi ku [[Pamaké:Dinototosugiarto|Dinototosugiarto]].
* RengkingRéngking Wikipedia Basa Sunda ka-[https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias 109] tina 293 basa dina proyek Wikipedia.
 
===Maret 2016===
::Pinunjul 3 [[Pamaké:‎A2613|Ahmad Fauzi]]
:'''Statistik total:'''
:SeptemberSéptémber 2014-Maret 2016, artikel dina Wikipedia Basa Sunda nambahan 1.203 artikel.
:*SeptemberSéptémber 2014 : 17.700 artikel
:*Maret (tanggal 17) 2016 : 18.903 artikel
 
:Artikel nu didameldijieun ku pamilon jumlahna 540, mangrupa artikel sampurna & artikel pondok.
*14: Sayembara Nulis Wiki Sabanda '''ditutup'''
 
1.829

éditan