Béda révisi "JustaTee"

10.990 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar {{Tarjamahkeun|Viétnam}} '''Nguyễn Thanh Tuấn''' (gumelar 1 Nopémber 1990) anu leuwih dipikawanoh ku ngaran panggungna '''JustaTee''' atawa '''JayTee''', nyaéta saurang ''rapper'', penyanyi jeung panulis lagu R&B Viétnam.<ref>{{Chú thích web|url=https://ione.net/to-am-cua-4-rapper-viet-dinh-dam-4155112.html|tựa đề=Tổ ấm của 4 rapper Việt đình đám|tác giả=Anh Minh|họ=|tên=|ngày=2020-09-01|website=Ione|url lưu trữ=|ngày lư...
(Nyieun kaca anyar {{Tarjamahkeun|Viétnam}} '''Nguyễn Thanh Tuấn''' (gumelar 1 Nopémber 1990) anu leuwih dipikawanoh ku ngaran panggungna '''JustaTee''' atawa '''JayTee''', nyaéta saurang ''rapper'', penyanyi jeung panulis lagu R&B Viétnam.<ref>{{Chú thích web|url=https://ione.net/to-am-cua-4-rapper-viet-dinh-dam-4155112.html|tựa đề=Tổ ấm của 4 rapper Việt đình đám|tác giả=Anh Minh|họ=|tên=|ngày=2020-09-01|website=Ione|url lưu trữ=|ngày lư...)
Tag: Édit visual Halaman disambiguasi
 
(taya bédana)
1.828

éditan