Béda révisi "Vertebrata"

142 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Taxobox begin | color = pink | ngaran = Vertebrata}}
{{Taxobox image | image = [[Gambar:Naturkundemuseum_Berlin_-_Dinosaurierhalle.jpg|250px|Lumba-lumbaRarancang fosil diplodocus nunjukkeun conto tulang tonggong anu mangrupa karakteristik vértebrata]] | caption = [[Lumba-lumba]],Rarancang fosil diplodocus nunjukkeun conto tulang tonggong anu salahsahijimangrupa vertebratakarakteristik caivértebrata}}
{{Taxobox begin placement | color = pink}}
{{Taxobox regnum entry | taxon = [[Animal]]ia}}
1.829

éditan