Vertebrata: Béda antarrépisi

5 bita ditambahkeun ,  10 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
{{Taxobox begin | color = pink | ngaran = Vertebrata}}
{{Taxobox image | image = [[Gambar:Naturkundemuseum_Berlin_-_Dinosaurierhalle.jpg|250px|Rarancang fosil diplodocus nunjukkeun conto tulang tonggong anu mangrupa karakteristik vértebrata]] | caption = Rarancang fosil diplodocus nunjukkeun conto</br>conto tulang tonggong anu </br>mangrupa karakteristik vértebrata}}
{{Taxobox begin placement | color = pink}}
{{Taxobox regnum entry | taxon = [[Animal]]ia}}
1.891

éditan