Pamayang: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  6 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: pulau → pulo)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
[[Gambar:Kuala Kedah - bot bot nelayan.jpg|thumb|300px|right|pamayangPamayang di indonesiaMalaysia.]]
'''Pamayang''' nyaéta [[pakasaban]] hiji jelma anu gawéna ngala [[lauk]] di basisir atawa [[sagara]].<ref name="sumber1">{{id}}Hj.Patimah,spk. Ensiklopedi Sunda : Alam, Manusia dan Budaya termasuk Budaya Cirebonan dan Betawi. PT Dunia Pustaka Jaya. Jakarta 2000.</ref>
Pakakas anu utama pikeun ngala [[lauk]] nya éya [[parahu]] mayang anu mangrupa [[parahu]] husus pikeun pamayang ngala [[lauk]] di [[sagara]], jeung [[jaring]].<ref name="sumber1"/>
1

éditan