Béda révisi "Basa Budak"

2 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
 
 
== Ciri Basa jeung Kekecapan ==
Basa Budak mibanda jumlah engang anu saeutik (biasana ngan ukur dua engang) jeung teu ngandung hurup "r" sarta asalna tina kekecapan basa sunda Hormat anu disingget atawa dipondokkan. Kekecapan dina basa Budak biasana patali jeung hal-hal anu mindeng dipanggihan atawa dilakukeun ku barudak. Dihandap Ieu di handap mangrupa daptar kosakatakosakecap anu kaasup kana basa Budak tur babandinganana jeung basa Loma jeung basa Hormat, diantarana:<ref name=":0" /><ref>{{Cite web|url=https://muhyidin.id/tabel-lengkap-bahasa-sunda-lemes-a-z/|title=Tabel Lengkap Bahasa Sunda Lemes A-Z|last=Muhyidin|first=|website=muhyidin.id|accessdate=2 Juni 2021}}</ref>
{| class="wikitable"
|+
1.829

éditan