Pitulung:Vérsi heubeul: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  2 bulan yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: aranjeunna → maranéhna using AWB
m (Ilham.nurwansah memindahkan halaman Vérsi heubeul ke Pitulung:Vérsi heubeul: subkaca)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: aranjeunna → maranéhna using AWB)
 
Vérsi heubeul atawa riwayat ngaropéa némbongkeun urutan parobahan anu dijieun dina hiji kaca atawa artikel dina [[Wikipedia]], iwal pikeun [[husus:KacaHusus|kaca husus]]. Pikeun ningali riwayat ngaropéa hiji kaca, paké [[menu]] Témbongkeun jujutan anu disadiakeun dina wangun tab di lebah luhur dina hiji kaca Wikipeida. Anjeun ogé bisa ngaaksés ieu kaca tina tutumbu anu disadiakeun dina kaca [[husus:AnyarRobah|anyar robah]]. Riwayat pangropéa pikeun akca anu geus dihapus ngan ukur bsia ditingali ku para [[husus:Kuncén]], anu bisa ogé dipakéku aranjeunnamaranéhna pikeun ngabatalkeun pamupusan.
 
Riwayat pangropéa eusina mangrupa daptar éditan anu dipigawé kana hiji artikel atawa kaca, anu ngawengku: tanggal jeung waktu ngédit (dina [[UTC]]), pamaké atawa alamat IP pamaké anu migawé éditan, [[ringkesan pangropéa]], jeung tanda pikeun pangropéa leutik.