Rubakpita: Béda antarrépisi

4 bita dipupus ,  2 bulan yang lalu
m
ngarapihkeun éjahan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda)
m (ngarapihkeun éjahan)
 
==Bandwidth sinyal==
''Bandwidth'' tina hiji [[sinyal]] bisa didéfinisikeun sabagé amparan frékuénsi dimana sabagian gedé énergi atawa daya ngadumuk. Définisi ieu rada midua sarta gumantung kana pajangjian. Jadi aya réa définisi pikeun ''bandwidth'' sinyal. Contona, ''bandwidth'' daya tina hiji sinyal ditetepkeun sabagé <math>\omega_2 - \omega_1</math> dimana <math>\omega_1 < \omega < \omega_2</math> mangrupakeunmangrupa amparan dimana 99% daya ngadumuk.
 
''Bandwidth'' sinyal x(t) ogé bisa didéfinisikeun sarua jeung ''bandwidth'' filter nyaéta ''bandwidth'' 3&nbsp;dB.