Ab urbe condita: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  3 bulan yang lalu
m
ngarapihkeun éjahan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta, dipake → dipaké using AWB)
m (ngarapihkeun éjahan)
 
'''''Ab Urbe condita''''' (patali jeung '''Anno Urbis conditae''': AUC atawa a.u.c.) nyaéta [[basa Laten]] keur "ti saprak [[ngadegna Roma|ngadegna]] Kota ([[Roma]])",<ref>Sacara literal ditarjamahkeun minangka "Ti saprak kota diadegkeun".</ref> sacara tradisional ditetepkeun taun 753 SM. Numutkeun tulisan [[Livius]], ragragna tanggal [[21 April]] [[taun]] [[753 SM]]. Istilah ieu dipaké ku urang [[Romawi]] keur nulis taun.
 
== Tempo oge ogé==
* [[Daptar frase basa Latén]]