Protista: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
m
ngédit éjahan
Tidak ada ringkasan suntingan
m (ngédit éjahan)
 
 
 
Prorista mangrupi jamur hirup dina tanehtanéh lembab Jeung sipatna heterotrof.dahareun Jeung énérgi nu dimenangkeun ku cara nguraikeun materi organik tina makhluk hirup sejenna.Prorista mangrupi jamur dibagi jadi tilu filum,nyaéta;
 
* Myxomycota(jamur lendir) plasmodial ku sabab vase vegetatifna mangrupa lendir nu nyebar Jeung menang gerak ku amoeboid.
20.027

éditan