1909: Béda antarrépisi

25 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
m (wikidata interwiki)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
 
== Nu pupus ==
{{MonthR_31_Jum|Oktober}}
 
* [[26 Oktober]] - [[Itō Hirobumi|Hirobumi Itō]], Perdana Mentri Jepang, Residen-Jendral Koréa sacara de facto (babar [[1841]])
 
Pamaké anonim