1 SM: Béda antarrépisi

2 bita dipupus ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Taun nav SM|1}}|-
'''1 SM''' nyaéta taun 1 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder sGregorian]].
 
Pamaké anonim