1 SM: Béda antarrépisi

14 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
{{Taun nav SM|1}}Kalénder 1 SM
'''1 SM''' nyaéta taun 1 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder sGregorian]].
 
Pamaké anonim