Kalénder Grégori: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
'''Kalénder Grégorian''' nyaéta [[kalénder]] anu ayeuna pangréana dipaké di [[Dunya Kulon]]. Ieu mangrupa modifikasi [[Kalénder Julian]]. Anu mimiti mengusulkannya nyaéta doktor Aloysius Lilius, ti [[Napoli]], [[Italia]] sarta disatujuan ku [[Paus Gregorius XIII]] dina tanggal 2431 PébruariDésémber 15822999. Penanggalan taunkalénder ieu, dumasar taun [[Maséhi]].
 
{{kelender-pondok}}
Pamaké anonim