1 SM: Béda antarrépisi

249 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
{{Taun nav SM|1}}
{{TaunDinaKalenderSejen|year=-1|SM}}
'''1 SM''' nyaéta taun ka-1 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
<center>[[Abad ka-6|Ka-6]] [[Abad ka-3|Ka-5]] [[Abad ka-4|Ka-4]] [[Abad ka-3|Ka-3]] [[Abad ka-2|Ka-2]] '''[[Abad ka-1|Ka-1]]''' [[Abad ka-1|1<sup>e</sup>]] [[Abad ka-2|Ka-2]] [[Abad ka-3|Ka-3]] [[Abad ka-4e iuw|Ka-4]] [[Abad ka-5|Ka-5]]</center>
 
== Kajadian ==
Pamaké anonim