Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

taya kamandang éditan
::'''Teu saurang ogé ti antara panulis, kontributor, sponsor, administrator, sysop, atawa singsaha waé nu patali jeung ''Wikipédia'' ku cara naon baé tanggung jawab kana némbonganana béja nu teu bener atawa fitnah atawa pamakéan anjeun kana béja nu dikandung na atawa numbu ti kaca wéb ieu.'''
 
PleaseMangga makesakséni sureyén thatanjeun youngartos understandyén thatsagala thebéja informationnu providedaya heredi isdieu beingdisadiakeun providedkalawan freebébas andtur gratuitouslyharatis, andsarta thatyén noteu kindaya ofperjangjian agreementatawa orkontrak contractnaon isogé createddijieun betweenantara youanjeun andjeung thepamilik ownersatawa orpamaké userssitus of this siteieu, thepamilik ownersserver oftempatna the servers upon which it is houseddisimpen, thepribadi individualkontributor ''WikipediaWikipédia'' contributors, anyadministrator projectproyék administratorsmana baé, sysopssysop oratawa anyonesingsaha elsebaé whonu is''ku injalan ''anymana waybaé connectedpatali'' withjeung thisproyék projectieu or sister projects subject to your claims against them directly. You are being granted a limited license to copy anything from this site; it does not create or imply any contractual or extracontractual liability on the part of ''Wikipedia'' or any of its agents, members, organizers or other users.
 
Any of the trademarks, service marks, collective marks, design rights, personality rights or similar rights that are mentioned, used or cited in the articles of the Wikipedia encyclopedia are the property of their respective owners. Their use here does not imply that you may use them for any other purpose other than for the same or a similar informational use as contemplated by the original authors of these Wikipedia articles under the GFDL licensing scheme. Unless otherwise stated Wikipedia and Wikimedia sites are neither endorsed nor affiliated with any of the holders of any such rights and as such Wikipedia can not grant any rights to use any otherwise protected materials. ''Your use of any such or similar incorporeal property is at your own risk.''
11.752

éditan