Béda révisi "Citakan:Artikel petingan"

12 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
<includeonly><div style="position:absolute; z-index:100; right:10px; top:10px;" class="metadata" id="featured-star">{{titled-click|link=Wikipedia:Artikel Geulispetingan|image=Star*.svg|width=14px|height=14px|title=Ieu mangrupakeun kaca Geulispetingan. Klik keur katerangan.}}</div>[[Kategori:Artikel Geulispetingan|{{PAGENAME}}]]</includeonly><noinclude>
 
Citakan ieu nandaan ku béntang leutik ([[Image:Star*LinkFA-star.svgpng|14px]]) di luhur artikel, nu kaasup [[Wikipedia:Artikel-artikel geulispetingan|artikel geulispetingan]].
 
* Citakan ieu disimpen di handap artikel.
* CitkanCitakan ieu nambahan kategori: {{kat|Artikel Geulispetingan}}
 
[[Kategori:Citakan Wikipédia|Citakan Wikipédia]]
[[id:Templat:Artikel bagus]]
11.752

éditan