Béda révisi "Citakan:Artikel petingan"

6 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
<includeonly><div style="position:absolute; z-index:100; right:10px; top:10px;" class="metadata" id="featured-star">{{titled-click|link=Wikipedia:Artikel petingan|image=Star*LinkFA-star.svgpng|width=14px|height=14px|title=Ieu mangrupakeun kaca petingan. Klik keur katerangan.}}</div>[[Kategori:Artikel petingan|{{PAGENAME}}]]</includeonly><noinclude>
 
Citakan ieu nandaan ku béntang leutik ([[Image:LinkFA-star.png|14px]]) di luhur artikel, nu kaasup [[Wikipedia:Artikel petingan|artikel petingan]].
11.752

éditan