Béda révisi "Carita Parahiyangan"

30 bita dipupus ,  14 tahun yang lalu
 
==Naskah==
NgaranIeu "Caritanaskah Parahiyangan"téh nujulsabagian ka sabagianti naskah nu aya dina koropak nomer 406 nu disimpen di [[Musieum Nasional]], Gedong Gajah, [[Jakarta]]. Ieu naskah lobanaLobana 47 lambar ukuran 21 x 3 cm, nu dina unggal lambarna dieusi tulisan 4 jajar (bulak-balik). Aksara nu dipaké nyaéta [[aksara Sunda|aksara Sunda kaganga]].
 
===Panalungtikan===
11.771

éditan