Kalénder Arménia: Béda antarrépisi

4.535 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
Kaca anyar: {{calendars}} '''Kalénder Arménia''' maké panomeran Arménia. Dimimitian ti 552 M minangka munggarannana jaman Armenia. Tanggalna ditandaan ku aksara <span style="text-deco...
(Kaca anyar: {{calendars}} '''Kalénder Arménia''' maké panomeran Arménia. Dimimitian ti 552 M minangka munggarannana jaman Armenia. Tanggalna ditandaan ku aksara <span style="text-deco...)
(taya bédana)
23.354

éditan