Buka ménu utama

Parobahan

3 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
* [[Daérah Istiméwa Yogyakarta]]
 
Status Daérah Istiméwa dibikeun ka daérah nu dianggep miboga kontribusi gedé jeung husus ka Républik Indonesia samvméhsaméméh jeung sanggeussanggeusna [[proklamasi kamerdékaan]].
 
[[Kategori: Babagian administratif di Indonésia]]
23.338

éditan