Béda révisi "37"

10 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{Taun nav| +{{Taun_nav_abad_ka-1|)
m (robot Adding: am, br, co, ksh, th, ur)
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{Taun nav| +{{Taun_nav_abad_ka-1|))
{{Taun navTaun_nav_abad_ka-1|37}}
Taun ka-'''37''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
5.691

éditan