Béda révisi "56"

10 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{Taun nav| +{{Taun_nav_abad_ka-1|)
m (robot Adding: be-x-old:56, jv:56)
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{Taun nav| +{{Taun_nav_abad_ka-1|))
{{Taun navTaun_nav_abad_ka-1|56}}
Taun ka-'''56''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
5.691

éditan