Béda révisi "880-an SM"

44 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:)
(Ngadamel artikel otomatis)
 
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:))
{{Dekade nav SM|88}}
'''880-an SM''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] [[Saméméh Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] [[{{#ifexpr:88=0||88}}9889 SM]] nepi ka taun {{#ifexpr:88=0|[[1 SM]]|[[880 SM]]}}.
 
==Kajadian==
5.691

éditan