Béda révisi "Carita Parahiyangan"

51 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
===Patempatan/wilayah Sunda===
Naskah ''Carita Parahiyangan'' loba pisan nyebut patempatan/wilayah nu, tangtuna, kaasup wilayah kakawasaan Sunda. Éta patempatan, aya nu nepi ka kiwari tetep kitu ngaranna, aya ogé nu geus teu aya di kieuna:
*Ancol: [[Ancol, Pademangan, Jakarta Utara|Ancol, Jakarta Kalér]]
*Ancol
*Arile, di Kuningan
*Balamoha
*Balaraja
*Balitar: Blitar?
*Barus
*Batur
11.771

éditan