Béda révisi "Urang Sunda"

16 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
m (bot nambih: fi:Sundalaiset)
m (→‎Upajiwa: wkf)
 
==Upajiwa==
Alam Sunda nu taneuhna subur ngarojong ka urang Sunda kana hirup [[tatanén]], boh dina bentuk [[sawah]], [[huma]], pakebonan [[sayur]], jeung [[leuweung]] [[produksi]]. Ka dieunakeun, ku mekarna industri jeung dagang, pakasaban urang Sunda jadi rupa-rupa sakumaha ilaharna bangsa lian.
 
==Stratifikasi sosial==
23.340

éditan