Béda révisi "20-an"

42 bita dipupus ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: {{subst:dekade tar|2}})
 
{{Dekade nav|2}}
'''20-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] {{#ifexpr:2=0|[[1 SM]]|[[20]]}} nepi ka taun [[{{#ifexpr:2=0||2}}929]].
 
==Kajadian==
23.351

éditan